𝗩𝗘𝗟𝗞𝗢𝗠𝗠𝗘𝗡 JULI☀︎︎

Den etterlengtede solen har endelig kommet for fult, desto viktigere å beskytte både deg og dine. Her kommer noen 𝗮𝗯𝘀𝗼𝗹𝘂𝘁𝘁𝗲 𝗺𝘂𝘀𝘁 𝗵𝗮𝘃𝗲𝘀 som kan brukes av både liten og stor som vil bli deres favoritter i tiden fremover. Handler du for 500kr i juli får du med en overraskelse jeg vet du vil bli fornøyd med ♡︎

𝗚𝗲𝗹𝗹𝘆

Planten på tube direkte fra vår egen plantasje. Perfekt til brent hud, sår, stikk og kutt som fort oppstår. 𝗩𝗶𝘀𝘀𝘁𝗲 𝗱𝘂 at aloe vera både soppdrepende og betennelsesdempende?

𝗙𝗶𝗿𝘀𝘁

Etter en lang dag ute i varmen eller for å kjøle seg ned mens man ligger i solen. Genial som balsamspray (spesielt til barn som ikke er så glad i hårstell) eller for å få en saltvannshår look.

𝗘𝘅𝗳𝗼𝗹𝗶𝗮𝘁𝗼𝗿

En hud med døde hudceller får ikke utbytte av noe som helst annen hudpleie som serum og ansiktskremer. Få en jevnere og finere brunfarge i fjeset med denne godsaken. Brukes maks to-tre ganger i uken for babymyk hud.

𝗔𝗹𝗼𝗲 𝘀𝗰𝗿𝘂𝗯

Behold den fine brunfargen litt lenger med aloe scrub, denne er så mild og skånsom at den kan brukes hver dag hvis ønskelig. For at fargen i sommer skal holde så lenge som mulig må man ta vare på hele kroppen. Bort med døde hudceller.

𝗦𝗵𝗮𝗺𝗽𝗼𝗼 𝗼𝗴 𝗯𝗮𝗹𝘀𝗮𝗺

Etter en lang dag med svette og saltvann trenger håret en vask. Disse to herlighetene er kremet og fuktighetsgivende med aloe vera og jojoba, den har en duft av tropiske frukter som etterlater håret silkemykt (du vil bli forelsket). Den inneholder ikke sulfater men pantenol og vitamin B5, en verdsatt ingrediens i mange hårpleieprodukter. Perfekt for de med sensitiv hodebunn og passer til alle hårtyper.

𝗔𝗹𝗼𝗲 𝘀𝘂𝗻𝘀𝗰𝗿𝗲𝗲𝗻

Det er så viktig å bruke solfaktor, både på store og små for å beskytte oss mot både UVA- og UVB-stråler. Den er også uten hormon-eller allergifremkallende stoffer, vannfast, en deilig duft og tilfører huden fult samtidig som den pleier.

𝗟𝗶𝗽𝘀

For en deilig pleiende effekt på leppene, som også gir fuktighet. Etter min mening finnes det ingenting bedre på såre barnerumper, super på tørre flekker og stikk.

90 dagers fornøydhetsgaranti for deg som kunde